Ik ben erg blij dat ik mijn manuscript naar jou gestuurd heb, want ik wil er echt een goed boek van maken! Jouw feedback geeft me hopelijk nog net die zet die nodig is…

Ik hielp Anne met Manuscript begeleiding Lees meer

Werken met Sarah is fijn omdat ze echt de communicatie overneemt. Veel eigen inbreng en eigen actie. De hele communicatie met ook de technische aspecten zijn goed bekend bij Sarah. Daarom praat ze ook met onze programmeurs van onze website en webwinkel en zorgt ze voor een technisch goede uitvoering van wat we willen bereiken. Het is dus bij Typisch Saar veel meer dan alleen teksten schrijven, want dat doet ze ook. En die teksten van Sarah lezen lekker en zijn begrijpelijk. Opvallend is ook hoe snel ze de soms ingewikkelde achtergronden van onze producten doorheeft. Het is een fijne kracht om op terug te kunnen vallen.

Ik hielp Benedikt met Copywriting & redigeren Lees meer

Het is fijn samenwerken met Sarah. Ze levert stipt, denkt mee en verrast je door een stap verder te gaan.

Ik hielp Rosalie met Copywriting & redigeren Lees meer

“Twee keer heb ik met Typisch Saar samenwerking gezocht om tot een beter manuscript te komen. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, al hoeft dat ook niet, want ik ben uitermate tevreden over de professionaliteit en kwaliteit van Typisch Saar. Waar ik erg over te spreken ben is het heldere adviesrapport waarbij Sarah aan de hand van voorbeelden aangeeft waar de tekst wringt en hoe dit anders kan. Ook haalt ze er de grote lijnen uit, waar ik op moet letten om het verhaal beter te laten lopen. Ze denkt mee, geeft oplossingen en was zelfs bereid tot een brainstorm toen ik ergens niet uit kwam. Echt heel fijn en zeer helpend.”

Ik hielp René met Manuscript begeleiding Lees meer

Werken met Sarah is top! Als je zelf goed verhalen kan vertellen, maar het moeilijk op “papier” krijgt… Precies, dan moet je bij Typisch Saar zijn!

Ik hielp Klaas met Copywriting & redigeren Lees meer

Mijn kinderboek ‘Vampie & Tick, twee hechte teekjes’ wilde ik lanceren in de Week van de Teek. Dat betekende schrijven onder grote tijdsdruk. Sarah heeft alles op alles gezet om dit mogelijk te maken. Door haar doorzettingsvermogen, de fijne samenwerking en haar vakkennis is het gelukt. Ze begeleidde mij met haar opgewektheid en enthousiasme. Onder haar redactie – de rake opmerkingen en het aanpassen van de tekst – zag ik het manuscript in een ‘echt’ kinderboek veranderen. Het resultaat is een boek waar ik trots op kan zijn. Ik ben Sarah heel dankbaar!

Ik hielp Cockie met Manuscript begeleiding Lees meer

Voor P-Plan heb ik Sarah’s hulp nodig gehad bij o.a. het schrijven van blogs, het herschrijven van mijn eigen blogs en teksten voor de online personal branding cursus. Afspraken nakomen, precies aanvoelen welke tone of voice ik zocht en sterke teksten leveren, dát is Typisch Saar.

Ik hielp Liona met Copywriting & redigeren Lees meer

Buiten al die praktische lessen over het schrijven van een boek wist Sarah me keer op keer te stimuleren. Er ontstond een mooie vertrouwensband en van daaruit werkten we samen. Verbazingwekkend hoe ze mij op precies die momenten waar ik zelf mijn twijfels had met een enkel woord de richting liet zien. Hoe ze me wist te stimuleren om het beste uit mezelf te halen. Geduldig bleef ze me coachen en vooral in me geloven.

Ik hielp Vronie met Manuscript begeleiding Lees meer

Copywriting. Veel mensen denken het zelf te kunnen doen. Maar het is meer dan alleen je marketingregels in acht nemen. Het gaat ook twee beetjes om ‘gevoel’. En dat ‘gevoel’ hebben veel mensen niet. Sarah wel. Het is nét die woordkeuze, die opbouw, die zijstap of die verdieping, waarmee je een tekst krijgt die scoort. Kennis, doorzettingsvermogen én gevoel. Bel Sarah maar, dan weet je het snel genoeg.

Ik hielp Ronald met Copywriting & redigeren Lees meer

Sarah heeft voor ons een enorme stapel aan manuscripten beoordeeld. Dit heeft zij naar volle tevredenheid gedaan en zo veel mogelijk in de vorm van persoonlijke mails of brieven. Zij wist op positieve wijze aan te geven waarom een manuscript niet voldeed aan de voorwaarden die de uitgeverij stelt. Zij gaf de auteurs altijd goede tips mee om verder te kunnen in hun ontwikkeling als schrijver. Een manuscript is dan ook in goede handen bij Sarah!

Ik hielp Lily met Manuscript begeleiding Lees meer