Copywriting & Redigeren

Als ondernemer doe je waar je goed in bent: ondernemen. Je gelooft in jouw product of dienst, maar op de een of andere manier laat het grote publiek nog op zich wachten. Juist dán is het goed om eens kritisch naar je teksten te kijken.

Een sterke tekst kan je boodschap maken of breken. Maar als schrijven niet je grootste hobby is, is dat nog bést lastig. 

Daarom help ik je graag. We gaan samen om tafel bij jou op kantoor of we maken een telefonische afspraak. Dan bespreken we de boodschap die jij graag op papier wilt hebben. Dat kan in grote lijnen, maar je mag de tekst natuurlijk ook alvast voorbereiden en doormailen.

Als je de tekst zelf al op papier hebt gezet en hier graag feedback op wilt ontvangen, voer ik de redactie voor je uit. Ik verzorg de spellingscontrole en kijk ook kritisch naar de stijl van je tekst. Past het bij je doelgroep en het doel van je tekst? En, nog belangrijker, past het bij jou als ondernemer?

Heb je liever dat ik de tekst zelf schrijf? Geen probleem. We bepalen samen het doel van je tekst en zetten zoveel mogelijk steekwoorden op papier. Vervolgens ga ik met de tekst aan de slag en lever deze digitaal bij je aan, op de afgesproken datum.

Deel deze pagina via: